sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Olutblogi! Mitä, miksi ja kenelle?

Tässä kyseisessä blogissa tulen julkaisemaan olueen liittyviä arvioita. Tarkoituksena on jakaa tietoa eri oluista teille muille hyvästä oluesta kiinnostuneille. Lisäksi toivon, että kehittyisin myös itse tässä samalla olutarvioijana. Ajoittain saatan myös kertoa, mitä Ketolain kotipanimossa seuraavaksi on suunnitteilla.

Sen verran sanottakoon, että olen olutharrastuksessani vielä melkoisen alkutekijöissä - Olen tutustunut erikoisoluisiin ensimmäistä kertaa kunnolla vasta vuosi sitten Gastropub Tuulensuun olutmaisteluillassa. Tajusin tuolloin, että mitä ihmettä, oluttahan voi oikeasti nauttia ja maailmassa on muitakin oluita kuin kotimaiset tölkkilagerit. Ensimmäisen kotiolutsatsini olen tehnyt keväällä 2013 uutteesta. Nyt loppuvuodesta päästiin kuitenkin useamman uuteolutsatsin jälkeen siihen pisteeseen, että ensimmäinen "ihan oikea" mäskätty olut, laadultaan Quadrupel, kypsyy tällä hetkellä pulloissa.

Maltaisia fiilinkejä kaikille, toivottavasti saan teidät muutkin koukuttumaan erikoisoluiden mielenkiintoiseen maailmaan - ellette jo ole!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti