keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Palanen erikoisoluiden luksusta - Drink Shop Tallinnan vanhassa kaupungissa

Noniin, tuli sitten tehtyä Viroon  ensimmäinen oluenhakureissu siten, ettei määränpäänä ollut SuperAlko. Mm. Olutoppaan foorumilla mainetta kerännyt Drink Shop oli kyllä hehkutuksiensa vertainen. Pieni kauppa kätki sisälleen ainakin 160 erilaista erikoisolutta ja siideriä.

Oluet olivat uskottavasti vanhoissa puisissa hyllyissä ja osa oli jo saanut hieman pölyäkin päälleen. Hinnat olivat mielestäni kohtuullisia: St. Bernardus Abt 12  kustansi esimerkiksi vain 4,62 + 0,08 senttiä panttia. Loistavien oluiden lisäksi myynnissä oli erilaisia lahjapakkauksia (sisältäen siis esim. 2 erikoisolutta + 2 olutlasia) sekä pelkkiä olutlaseja. Mukaan tarttuikin mielestäni hienot Tripel Karmeliet lasit.

Tein upeita löytyjä ja onkin ehdottoman selvää, että tänne on päästävä vielä uudestaan. Oheessa kuva, mistä löydät paikan. Ja jos löydät vain "Drink Bar" -nimisen baarin, osaavat he sieltä neuvoa reitin kauppaankin.


Tässä vielä rivissä ne, jotka tällä kertaa osuivat minun koriini. Valinta ei ollut kyllä helppoa!

Eli vasemmalta oikealle: Nøgne Ø Porter, Orval, Achel 8 Bruin (EI sama pullo mitä Alkosta tällä hetkellä saa, tämän erottaa kultaisesta korkistaan verrattuna Achelin Blondiin, jossa korkki on valkoinen..), Rochefort 10, Nøgne Ø Two Captains Double IPA, Fuller's Vintage Ale vuosimallia 2012, Chimay Dorée, mielenkiintoinen Õllenaut Suitsu Porter, La Trappe Quadrupel Oak Aged (Batch 11) ja jo se mainitsemani St. Bernardus Ab 12. 


Nyt sitten vain odottamaan hetkeä, joka on tarpeeksi hyvä siihen, että joku näistä pääsee lasiin ja arvioitavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti